Това, което виждаме от вчера, е трудно обяснимо като случайност.

...
Това, което виждаме от вчера, е трудно обяснимо като случайност.
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: Взривовете в Карнобат са трудно обясними като случайност

„ Това, което виждаме от през вчерашния ден, е мъчно обяснимо като случайност. Инциденти във военни фабрики и хранилища за военна продукция нормално ги обяснявахме с проблеми в технологията, човешка неточност, несъобразяване на притежателите с условията… След тази вълна от пояснения, някъде от 2020 година се появи тази догадка, че евентуално има присъединяване на непознати служби и случаите не са случайност, а провокирани. “

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията по отношение на гърмежите в Карнобат.

 

Ние нямаме някакви директни доказателства, имаме признаци и индикации. Преди съвсем една година имаше сходен случай в същия склад на господин Гебрев в Карнобат. Ако се огледа във времето, случаите от друг темперамент, които бяха свързани с господин Гебрев, също са прекомерно огромен брой, с цел да са резултат от някаква случайност.

Самият опит за ликвидиране на господин Гебрев, на неговия наследник, на неговия изпълнителен шеф, са в групата, където към този момент нещата са потвърдени.

Имаше и други произшествия във военни фабрики, само че единствено господин Гебрев си разреши да разяснява в посока съветска интервенция и съветско присъединяване.

Карнобат е едно относително малко градче. И в случай че имате добра агентура в региона, би трябвало да имате някакви хрумвания какви придвижвания се случват там.

Някои западни анализатори назовават Пригожин „ ходещ мъртъв човек “. Тяхната прогноза е, че при такова оскърбление, което Путин претърпя, неговата орис е еднопосочна.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР