Това, което видяхме снощи е недопустимо – опорочи се един

...
Това, което видяхме снощи е недопустимо – опорочи се един
Коментари Харесай

Караянчева захапа остро президента и го посъветва да прочете Конституцията

Това, което видяхме нощес е неприемливо – опорочи се един кротичък митинг. Хората имат право, тъй като България е демократична страна и техните претенции би трябвало да бъдат чути. Това съобщи в Пловдив ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева, написа " ".

По думите й, побоят на служители на реда не трябва да се позволява. „ За страдание политиците от време на време също оказват помощ – имам предвид президента “, добави Караянчева. Според нея той е индивидът, който подстрекава метежа с високо вдигната ръка и поддържа хората, който слагат ковчези и бесилки.

Председателят на Народно събрание беше безапелационна, че митингите под прозорците на властта няма да спрат работа на Народното събрание, тъй като той има значими задания пред себе си – освен поради ковид, само че и поради възможните измененията в Конституцията.

„ Аз поучавам президента да си прочете конституцията, тъй като да живееш в Бояна и да вървиш на работа на Дондуков – това не те прави президент. Президент е доста повече. Прочетете конституцията и ще видите, че няма по какъв начин Народното събрание да се саморазпусне.

Който желае да ръководи – да мине през избори, с цел да съобщи предизборната си стратегия. Не може да влезнеш в Народното събрание и властта през задния вход.

Караянчева изрази още несъгласието си с част от измененията в изборния кодекс - двудневното гласоподаване. Освен това машинното гласоподаване било мъчно за възрастните хора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР