Това, което видях в новата четворна коалиция, са хора, представители

...
Това, което видях в новата четворна коалиция, са хора, представители
Коментари Харесай

Фандъкова определи като малко странна коалицията зад кандидата за кмет на София Васил Терзиев

" Това, което видях в новата четворна коалиция, са хора, представители на разнообразни партии, както леви, по този начин и десни. Отстрани ми наподобява малко странна тази композиция, само че всяка партия има правото да избере своята предизборна тактика ". Така кметът на София Йорданка Фандъкова разяснява пред журналисти обявената нощес кандидатура на Васил Терзиев за кмет на София.  

Терзиев бе повдигнат от " Продължаваме Промяната " (ПП), " Демократична България " (ДБ) и " Спаси София ", подкрепена и от " Екипът на София ".

Йорданка Фандъкова каза, че не познава Васил Терзиев. Политическа партия и Демократична България дадоха ясна заявка за интерес към София и издигнаха собствен претендент, а той съобщи като главен приоритет строителство на детски градини, което е отлично продължение на моята стратегия, уточни Фандъкова.

Тя изрази вяра финансовият министър Асен Василев този път да заложи средства за строителство на детски градини в София, тъй като това по думите й не се е случило през 2021 и 2022 година

Тя напомни, че още след последните мести избори е взела решение да не се кандидатира за нов кметски мандат. Давам опция на младежи да се потвърдят и да работят за София, уточни Фандъкова. За нея е значимо плановете за столицата да продължат. Във всеки бранш оставям готови, подготвени планове, обезпечено финансиране, тъй че има опция да се работи, уточни Фандъкова и изрази вяра софиянци да създадат добър избор.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР