Това, което видях през изминалия месец на предизборна агитация, не

...
Това, което видях през изминалия месец на предизборна агитация, не
Коментари Харесай

Георги Кузаманов - човек на действието за целите в Общинския съвет на Бургас

„ Това, което видях през миналия месец на предизборна пропаганда, освен от личната си акция и срещите си с жители, само че и от изказвания, апели и апели в случай че щете от конкурентни на нас партии и обединения, е че пред Бургас стоят няколко наболели казуса и всички, знаейки ги, ги назоваваме в предизборните си платформи.

Какво значи това? Това значи, че ръководството на Общината и в частност новият състав на Обс на Бургас в идващите 4 години има безапелационна нужда от хора като нас, знаещи проблемите на хората и можещи да намерят решение за тях.

Вие знаете, че Политическа партия “Български напредък “ се поддържа не от едно и две цивилен обединения и сдружения. А ролята на такива сдружения е сливане на публично мнение и фиксиране на проблеми и хрумвания за решаването им “. Това сподели претендентът за общинсик консултант в идващия локален парламент на Бургас Георги Кузманов с преференция 103 в листата на „ Български напредък “ с бюлетина № 20.



Той показа и свое персонално изследване, което е направил по време на акцията:

„ Бургазлии харесват и обичат града си, както аз самия. Но огромен % от тях, както и аз желаят възстановяване качеството си на живот, желаят да останат и да се развиват тук, само че имат забележки и то огромни по отношение на инфраструктурата в комплексите, кварталите и съставните селища, публичния достъп, организация на публичен превоз и придвижване, имат огромни рецензии и към сметоподдържането, контрола и качеството на въздуха. Все проблеми, които апропо са известни освен на нас – работещи и живеещи тук, само че и на досегашните ръководещи, уверен съм.

Основно обаче ние в община Бургас изоставаме в икономическото си развиване. Една Стара Загора ни надминава в тази област “, разяснява претендентът за общински консултант и притежател на една от най-устойчивите компании на строителния пазар – „ Хит строй “.

Цялата тематика, можете да чуете във звуковия файл:

По думите му за превъзмогването на този фактор, би трябвало да се стартира още на база обучение. „ Големият ми наследник приключи строителен колеж, продължи образованието си в София с архитектура. Защо да нямаме подобен ВУЗ и в Бургас? Защо не можем да притеглим повече и разнородни филиали на локална почва, а по-късно да привличаме сполучливите им фрагменти в една или друга област тук в Бургас? Защо да не дадем късмет на новите старт ъп фирми-току що приключили младежи, цялостни с хрумвания и сила, образовани деца. Защо да не подпомогнем и дребните бизнесмени?! “, пита Георги Кузманов.

А за локалния бизнес, той не пропусна да означи неприятната статистика, че доста публични поръчки за града се разпределят по софийски компании.

„ Считам, че давайки късмет на локалните бизнеси, даваме късмет на генерации напред. Аз самия наследих поминъка си от моя татко. Надявам се един ден моят наследник също да ме наследи. Надявам се и да се върне да живее и работи в Бургас.

Всичко към този момент е на толкоз бързи обороти, че в действителност нямаме време да чакаме още 4 или повече години, с цел да се случат положителните ни хрумвания и желанието ни за по-качествен живот “, сподели още той и направи своето послание към гласоподавателите, които на 29 октомври следва да вземат значимото решение за бъдещето на Бургас през идващите четири години:

„ Броени дни преди локалния избор всеки ви пропагандира да гласувате за дадена партия, претендент за общински консултант или за кмет. Считам, че е значимо, в действителност значимо да гласуваме.

Давайки своя глас освен даваме дефиниция на обществените си потребности, само че и задвижваме колелото на икономическия напредък в личния си град.

Знаете, че всеки локален парламент кове свои закони. А състава на всеки локален парламент зависи от вашия глас. Та без значение, дали ще гласувате за мен или ще припознаете в своите убеждения различен претендент или партия, значимо е да гласувате. Аз самият ще дам своя глас за един нов, работещ, разрастващ се и чист Бургас! “, безапелационен е Георги Кузманов.

Можете да го подкрепите с бюлетина № 20 и преференция 103.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР