Това, което видите първо ще ви опише по-добре от всеки

...
Това, което видите първо ще ви опише по-добре от всеки
Коментари Харесай

Това, което видите първо ще ви опише по-добре от всеки психолог

Това, което видите първо ще ви опише по-добре от всеки психолог

Какво видяхте? Устни, корени, зъби? Поглеждайки към картината, другите хора виждат разнообразни неща. Някой ще каже “Да, това са дървета! ” Някой ще види ясно устните. А какво виждате вие? Вижте какво значи това!

Корени. Ако първо сте забелязали корени, тогава несъмнено сте интроверт!
В случаите, когато ви подлагат на критика, вие умерено слушате всичко и го възприемате градивно. Може да си кажете, че това са препоръки, с които да подобрите себе си, които сигурно ще вземете под внимание и ще измененията всичко за по-добро.

Не можете да си визиите живота без дисциплинираност. Моралът и правилата на живота постоянно са преди всичко. Това ви разрешава да имате мощна воля и да постигнете това, което желаете. Винаги имате предпочитание да се подобрявате. Но никой не може да отнеме независимостта ви. Дори вашето примирение няма да надделее, в случай че някой желае да ви наложи мнението си. Здрав разум с доза непримиримост. Това е всичко за вас!

Дървета. Виждайки първо дърветата, можете да сте сигурни, че сте екстроверт. Можете да бъдете учтиви с хората, само че в никакъв случай няма да позволите “да ви се качат на главата ”.

По отношение на фамилията и приятелите си сте откровени и правилни. Очаквате същото в подмяна. За да завоюват доверието ви, хората би трябвало да се постараят. За близките вие сте една мистерия, малко хора съумяват да схванат защо си мислите.

Първо видяхте устните? Вие сте спокоен човек. Справяте се с компликациите в живота. Но, в случай че е допустимо, предпочитате да ги избягвате. Гъвкавостта е присъща за вашите мисли.

Въпреки мъдростта си, може да сте наивни. Не става въпрос, че сте глупави, а за несъразмерното ви доверие в другите. Вечен блян да виждате единствено най-хубавото в другите. Някои ви възприемат за слаби или, че имате потребност от помощ. Но това е надалеч от истината. Добротата не е уязвимост. Това е вашата мощ.

Близките ви, могат да ви се доверят. Те ще дойдат при вас за съвет и обезателно ще ги изслушате!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР