Това, което вчера се случи беше безпрецедентно. Ние не можахме

...
Това, което вчера се случи беше безпрецедентно. Ние не можахме
Коментари Харесай

Кирил Петков: Този кабинет е абсурден! Когато мандатът дойде при нас няма да бързаме

Това, което през вчерашния ден се случи беше невиждано. Ние не можахме да повярваме, това беше политическа машинация. Имаше хора в листата с министри, които даже не знаеха, че са там. Това съобщи Кирил Петков във връзка проектокабинета на Мария Габриел.
Прочетете още
„ Аз знам, че това не е в природата на Мария Габриел, само че не знам за какво тя е разрешила да бъде манипулирана ”, сподели още Габриел пред Нова телевизия.

Той е безапелационен, че тази композиция от министри не им е била показвана в границите на договарянията.

„ Габриел направи голяма неточност и уязвимост, че разреши да бъде натисната от Борисов. Лидерът на партията се скри, не подвигна веднъж телефона. Аз не загивам да си приказвам с Борисов, само че когато си политически водач не можеш да се криеш зад четири индивида, които си изпратил да бъдат изпържени – безусловно. Той унищожи репутацията на Габриел ”, сподели още той.

„ Вчера ми беше мъчително за тях, те приказваха неща, които искрено са неистини ”.

Петков съобщи, че имат разминавания по отношение на промяната в службите.

“Усещам някакви персонални терзания и боязън, да няма смяна в службите ”, сподели още Петков.

„ Този кабинет е неуместен, когато пристигна мандата при нас ние ще съберем всички национални препоръки и ще мислим, няма да бързаме. Това не е детска играчка, няма да хвърлим страната в безпорядък. Това не е филм „ Под прикритие, макар че през вчерашния ден по този начин изглеждаше – четирите насилени дами, които бяха накарани да отидат ”, съобщи Петков.

Според него е притеснително, че Габриел се подава толкоз елементарно на напън. Петков съобщи още, че в случай че смяна на министрите и бъдат препоръчани имена, които към този момент са препоръчани, това ще бъде стъпка напред.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР