Това, което в лондонската среща се очерта, е, че най-голямата

...
Това, което в лондонската среща се очерта, е, че най-голямата
Коментари Харесай

Соломон Паси: Путин е най-голямата заплаха за НАТО

„ Това, което в лондонската намира се очерта, е, че най-голямата опасност за НАТО е президентът Путин. Той се приравнява към терористичната опасност. Затова беше казано, че би трябвало НАТО да се отнесе с солидна защита и разговор към Русия ”. Това съобщи в ефира на Нова телевизия някогашният външен министър Соломон Паси, пояснявайки акцентите от двудневната среща на върха на НАТО, която се организира преди дни в Лондон по случай 70-годишнината на Алианса.

„ Добрата вест е, че България влезе в клуб 2%. Това бяха страните, поканени от Тръмп на обяд, във връзка това, че са постигнали задачата 2% от Брутният вътрешен продукт. Това е нещо като натовския Шенген. Ще се взимат значими решения отсега нататък и България е влезнала в тази извънредна група.Аз не лаская държавни управления за щяло и нещяло, само че този път би трябвало да се отдаде значимото на тези, които направиха договорката за F-16 ”, сподели още Соломон Паси.

По думите му, военните разноски са част от защитата на страната, а не част от обществените придобивки. И разясни: „ В НАТО работи Член 5, който споделя, че в случай че една страна е нападната, това значи, че всички страни са нападнати и те като един оказват отбрана на тази страна “.

По мотив информацията за огромен съветски шпионаж, осъществяван на територията на Френските Алпи Паси разяснява: „ Руският шпионаж не е случайност. Той е добре планувана огромна, световна интервенция. Не може да се приказва за никакви случайности ”. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР