Това, което успяхме да постигнем е богатство - колкото може

...
Това, което успяхме да постигнем е богатство - колкото може
Коментари Харесай

Борисов: Навсякъде в страната има ръст на раждаемостта

„ Това, което успяхме да реализираме е благосъстояние - колкото може повече хора да остават в по-малките обитаеми места . А те като имат чист въздух, природа, хубост, учебни заведения, детски градини, ясли, индустриални зони, като имат занаят, за какво да отиват в огромния град “. Това съобщи министър-председателят в Раковски, където прегледа построения състезателен комплекс. Премиерът акцентира, че младежите в България се усещат по-сигурни , което се дължи на годишното нарастване на приходите, и основават фамилии. „ И за наслада - на всички места има растеж на раждаемостта “, посочи министър-председателят Борисов. В този подтекст кметът на Раковски Павел Гуджеров изрече признателност към премиера за това, че държавното управление обезпечи финансиране за построяването на чисто нова детска градина в близкото село Чалъкови за към 1,8 милиона лв.. Проектът по построяването към този момент е стартирал.
Министър-председателят Борисов напомни, че единствено за София м. година държавното управление обезпечи спомагателни 65 милиона лв. за 23 детски градини, а настрана се отпускат още доста средства и за детските градини в дребните обитаеми места. „ А за децата на докторите и сестрите осигурихте 3,5 милиона лв. за детска градина в двора на Александровска болница “, уточни министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов, който бе дружно с премиера в Раковски. „ Това са все пари на данъкоплатците, само че обслужват доктори, учители и всички фамилии – по тази причина са ориентирани на вярното място “, безапелационен бе министър-председателят Борисов. Премиерът прегледа построения състезателен комплекс в Раковски, който разполага с два тенис корта, стадиони за баскетбол, стрийтбол, футбол, волейбол. Амбицията на локалната власт е да построи и огромна многофункционална спортна зала.
 Прогнозират спад на раждаемостта в Италия поради COVID-19 Прогнозират спад на раждаемостта в Италия поради COVID-19
Заради пандемията от ковид в Италия се чака сериозен спад на раждаемостта, написа в оповестения през днешния ден годишен отчет на Националн...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР