Това, което условно се нарича смесен оргазъм“, е много впечатляващо

...
Това, което условно се нарича смесен оргазъм“, е много впечатляващо
Коментари Харесай

Смесете и разбъркайте: Що е то смесен оргазъм и как се стига до него

Това, което условно се назовава „ разбъркан оргазъм “, е доста впечатляващо прекарване, тъй като е надалеч по-интензивно, в сравнение с „ елементарен “ оргазъм.

На процедура, в случай че по време на секс с навлизане се подтиква настрана и клитора, има доста огромни шансове да се изживее по-разтърсващият оргазъм.

И по този начин, какво въпреки всичко е това?

Терминът „ разбъркан оргазъм “ разказва оргазъм, до който се доближава благодарение на стимулиране на вагината и клитора. Смисълът на понятието обаче е още по-широк и може да включва и стимулация на други зони, като да вземем за пример, митичната G-точка или ануса.

Такива оргазмени прекарвания, нормално, са по-ярки, интензивни и даже по-продължителни.

Как да го изживеете?

Сексолозите поучават да се комбинират няколко разнообразни метода и на база персоналния си опит, да решите кой сработва при вас най-лесно.
Естествен метод
Пръстите и ръцете ни са съвършен асистент в изследването на телата ни. Опитайте да стимулирате клитора по разнообразни способи – с кръгови придвижвания, търкания нагоре-надолу или с по-силни притискания. Това ще даде на дамите визия къде и какво им е най-приятно, а мъжете ще би трябвало да се научат кои са най-въздействащите за партньорките им способи на глезене. Когато сте наясно с тази част от стимулацията, може да включите вагинално навлизане с пръсти и още веднъж да потърсите къде са по-специалните зони и с какъв вид фрикции е най-приятно да ги стимулирате. Работете в екип и се учете взаимно.
Секс играчки
Пазарът на играчки за възрастни ненапразно предлага такова многообразие от продукти. Може да започнете с най-баналните форми и последователно да преминавате към по-специфични, създадени особено с цел да доставят нови чувства.
Правилните пози
Дори и да е единствено една – потърсете я. Но за постигането на разбъркан оргазъм най-добре пасват „ кучешката “ или „ ездачка “. При тях стимулацията на клитора е отлична, поради леките триения по време на придвижванията, а вагината получава извънредно приятни чувства за цялост.
Маневри в „ задни позиции “
При дамите аналният оргазъм е също действителност. Освен това, по време на анални милувки индиректно се подтиква и вагината. За такива „ игрички “ огромно улеснение е потреблението на всевъзможни, особено основани секс играчки – било то вибратори, било топчета.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР