Това, което трябваше да бъде забавна ваканция без деца на

...
Това, което трябваше да бъде забавна ваканция без деца на
Коментари Харесай

Майки от Кентъки оцеляват след дрогиране и сексуални посегателства на Бахамските острови след спиране на круиза в курорта: доклад

Това, което трябваше да бъде занимателна почивка без деца на Бахамите, се трансформира в кошмарно пътешестване за оцеляване за две майки в Кентъки.

Приятелите през целия живот Амбър Шиърър и Донгайла Добсън са били дрогирани и полово нападнати, когато са спрели на остров Гранд Бахама по време на карнавален круиз, съгласно новинарските издания.

Те са пили коктейли, които са взели от курорта по време на прекъсването им на остров Гранд Бахама и излязоха на плажа, с цел да намерят миди за децата си, споделиха те пред LEX 18.

„ След първото пиво трябваше да излезем от офиса, тъй като го забелязахме просто удряше толкоз мощно. Чувствах се толкоз изнемощял “, сподели Добсън пред „ Добро утро, Америка “. След това изгубили схващане.

Тогава членовете на личния състав на курорта Фрийпорт са направили полово принуждение над двете дами, споделиха те в „ Добро утро, Америка “.

„ Спомням си смътни проблясъци на лицето му “, сподели Добсън. „ Не си припомням всичко. Спомням си задоволително, че той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР