Това, което трябва да се отчете е, че видяхме за

...
Това, което трябва да се отчете е, че видяхме за
Коментари Харесай

Асен Василев: Видяхме за първи път разцепление в групата на ДПС

Това, което би трябвало да се регистрира е, че видяхме за първи път разединение в групата на Движение за права и свободи , които не гласоподаваха единомислещо за първия мандат. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев откакто депутатите не одобриха претендентът на ГЕРБ-СДС за министър председател първия мандат.

По време на гласуването 15 депутати от Движение за права и свободи гласоподаваха срещу кандидатурата на Росен Желязков, 30 души я поддържаха, а 1 народен представител се въздържа.

" Нищо няма да бъде както е било. За страдание, България през последните три години е пленник на ината на двама души - на един със зависимостите си и на различен с упоритостите си. Видяхме, че на индивида с упоритостите започнаха да не му се получават нещата, добави Асен Василев.

Според него Делян Пеевски държи правосъдната власт , а Борисов - политическата .

" Причината да сме отишли на шести и в този момент на идни седми избори е, че цялата политическа система е затапена. Съдебната система е затапена от Пеевски, а политическата от Борисов, който е подвластен от Пеевски, който държи прокуратурата ”, добави съпредседателят на ПП-ДБ.

Той изрази мощни подозрения за вероятен трети мандат .

" Не може трета, четвърта, пета и шеста мощ с 30 депутати да се пробва да прави кабинет в такава мощно фрагментирана обстановка ”, счита Асен Василев.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, за да сте в крайник с тематиките на деня

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР