Това, което трябва да ангажира отговорността на всички ни, е

...
Това, което трябва да ангажира отговорността на всички ни, е
Коментари Харесай

Карадайъ: Това, което трябва да ангажира отговорността на всички ни, е третият мандат


Това, което би трябвало да ангажира отговорността на всички ни, е третият мандат. Това съобщи в декларация от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. Днес депутатите откриха новата сесия на 48-ото Народно заседание. Те възобновяват работата си след коледните и новогодишните празници.

Без значение какви биха били последствията за рейтинги и изборни резултати, отговорността пред обществото и бъдещето на страната изисква да намерим решение за постоянен кабинет с явен небосвод и съответни задания за осъществяване, сподели Карадайъ. По думите му хората чакат от партиите да не се провалят в опита си за постоянен кабинет. 

Лидерът на дефинира миналата 2022 година като невиждана и уточни войната в Украйна, инфлацията и следващите несполучливи избори. Той счита, че още с избора на ръководител на Народното събрание политическите сили са били сложени пред изпитаните. Карадайъ акцентира още веднъж, че хората чакат партиите да преодолеят политическата рецесия.

Той напомни неуспеха на първия мандат за сформиране на държавно управление в границите на настоящия парламент. Предстоящият втори мандат не дава по-големи шансове, като се има поради идентичния модел на първи две политически сили “, разяснява още Карадайъ. Лидерът на сподели, че недоверието на обществото към Народното събрание не може да се реши с избори.

Преди идващите избори, които най-вероятно ще са предварителни, политиците би трябвало да успеем да покажем нов модел на ръководство и нов метод за решение на проблемите на хората, счита Карадайъ. Той посъветва партиите да извлекат поука от политическата рецесия през последните две години.

Карадайъ изрази мнение, че се е видяло, че страната не може да се ръководи от партии с месии и спасители, тъй като, по думите му, те са мощни в основаването на неприятен облик на съперника, само че нямат потенциал за ръководство. Той настоя партиите да бъдат откровени с народа и да работят за разговор между тях. 

В началото на декларацията си Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, пожела здраве и удача през новата година, вярата да не напуща депутатите и с общи старания да се преодолеят рецесиите. Той уточни, че се навършват и 33 години от основаването на от Ахмед Доган. Със основаването на партията доктор Доган трансформира в съществена философия заедността, означи Карадайъ. Той поздрави всички членове и симпатизанти на, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР