Това, което Тръмп направи в САЩ, искаме и ние да

...
Това, което Тръмп направи в САЩ, искаме и ние да
Коментари Харесай

Цитат на деня: Ние от "Възраждане" искаме да направим в България това, което Тръмп направи в САЩ

" Това, което Тръмп направи в Съединени американски щати, желаеме и ние да го създадем в България ".

Тази позиция показа водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов на конференция в Българска телеграфна агенция. Той изрази утвърждение с метода, по който някогашният американски президент Доналд Тръмп е определял американската политика. По думите му Тръмп желал националният интерес да бъде над всичко, страната да бъде мощна стопанска система и по тази причина забрани част от производството да се изнася отвън страната и се опитвал да отстоява консервативни обичайни полезности в обществото.

" Това желаеме да създадем и ние в България, с цел да укрепим нашата държавност ", сподели Костадинов.

В същото време в Съединени американски щати бяха повдигнати 34 обвинявания против Доналд Тръмп за подправяне на документи при скрито заплащане на пари на някогашната порноактриса, която е споделила, че е имала полова връзка с него, по време на предизборната акция през 2016 година Така той като стана първият някогашен американски президент с повдигнати наказателни обвинявания.

 Как се развиха събитията с заплащанията от Тръмп на порнозвезда, поради които е упрекнат Как се развиха събитията с заплащанията от Тръмп на порнозвезда, поради които е обвинен
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР