Това, което той защити днес от трибуната на НС, е

...
Това, което той защити днес от трибуната на НС, е
Коментари Харесай

Каракачанов: Христо Иванов да бъде така добър да замълчи за Македония

Това, което той отбрани през днешния ден от трибуната на Народно събрание, е непознат, не народен интерес! Това обръщение отпръви към водача на Демократична България Христо Иванов ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация и някогашен вицеприемиер и министър на защитата Красимир Каракачанов . Повод за острата му реакция във Фейсбук стана речта на Иванов по време на откриването на 46-ото Народно заседание, по време на която той направи следното изявление:

„ Ние в този парламент би трябвало да отстоим българския народен интерес. Трябва да проявим неотстъпчивост, само че и храброст и да решим казуса с районен съд Македония. Трябва да отстоим истината, само че би трябвало и да намерим метод да станем дружно членове на Европейски Съюз, тъй като това е българският народен стратегически интерес “.

Ето по какъв начин без никой да го пита Христо Иванов самичък посочва посоката на дейности на новите управници. Или по-скоро наместници на външни сили. Защото след такова изявление надали към този момент има подозрение, че Демократична България и останалите в новата четворна коалиция са просто марионетки на външни ползи, обръща внимание още водачът на Вътрешна македонска революционна организация в гневния си пост и отсича изрично:

Нашият народен интерес е в Европейски Съюз да влезе другарска, а не антибългарска Македония!

Ето целия текст:

При откриването на новия парламент Христо Иванов си разреши да каже следното: „ Ние в този парламент би трябвало да отстоим българския народен интерес. Трябва да проявим неотстъпчивост, само че и храброст и да решим казуса с районен съд Македония. Трябва да отстоим истината, само че би трябвало и да намерим метод да станем дружно членове на Европейски Съюз, тъй като това е българският народен стратегически интерес “.

Това стана на фона на гласуването за ръководител на Народното събрание, в което зад Ива Митева от Има Такъв Народ застанаха така наречен партии на митинга, само че застана и Движение за права и свободи. Именно Движение за права и свободи даде тил на обединението със странното редуциране ИБ(Г)НИ, Демократична България и Има Такъв Народ. Дори единствено назоваването на тези абревиатури извиква насмешливи асоциации. А тези хора се канят да ръководят страната.

Нещо повече, разрешават си тежки словоблудства с изрази като „ народен интерес “. Ето по какъв начин без никой да го пита Христо Иванов самичък посочва посоката на дейности на новите управници. Или по-скоро наместници на външни сили. Защото след такова изявление надали към този момент има подозрение, че Демократична България и останалите в новата четворна коалиция са просто марионетки на външни ползи.

А националният интерес на България е елементарен. Той е Македония да знае и помни българската си основа. Защото това е историческата истина и това дава независимост на днешните хора в Македония, които желаят да живеят с истината, а не с лъжата, наречена „ македонизъм “. Какъв различен интерес може да има с изключение на истината и справедливостта?

Нашият народен интерес е в Европейски Съюз да влезе другарска, а не антибългарска Македония. Затова Христо Иванов да бъде по този начин добър да замълчи за Македония. Защото това, което през днешния ден сподели, може да е всевъзможен различен, само че не и български интерес.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР