,,Това, което става между Петков и Стоянов е нечувано и

...
,,Това, което става между Петков и Стоянов е нечувано и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Управляващите се скараха кой да овладява и ползва МВР

,,Това, което става сред Петков и Стоянов е нечувано и невиждано. Партията, която държи мандата на държавното управление, желае оставката на собствен министър, само че той не я дава, тъй като друга част от сглобката стои зад. Тези хора се събраха само за разпределение на порции власт и пари. Управляващите се скараха кой да овладява и употребява Министерство на вътрешните работи за партийни цели или напън на съперници.`` Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Според нея властта е нездравословна и рискова за страната.

" Утре има прелестна опция да се постави завършек на тази тъга и злополука. Гласувайте във вота на съмнение и да си върви сглобката. Така ще се възстановява ситуацията и ще погледнем с вероятност напред ", прикани тя.

Нинова изрази позицията на Българска социалистическа партия и за митингите на футболни почитатели.

" Осъждаме унищожаването на общинска благосъстоятелност и нападението на служители на реда. Тези хора, които нанесоха вреди, би трябвало да понесат наказателна отговорност ", счита тя.

Тя добави, че от Българска социалистическа партия желаят оставката на вътрешния министър Калин Стоянов и, че на следващия ден ще гласоподават да се вкара анкетна комисия.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР