Това, което стана днес между Кирил Петков и министъра на

...
Това, което стана днес между Кирил Петков и министъра на
Коментари Харесай

Нинова за скандала между Кирил Петков и вътрешния министър: Трябва да сложим край на тази мъка

Това, което стана през днешния ден сред Кирил Петков и министъра на вътрешните работи е нечувано и невиждано в новата ни българска история. Партията, която държи мандата на държавното управление, желае оставката на собствен министър, само че той не я дава, тъй като друга част от сглобката стои зад него. Това е дъното в политиката и е още едно доказателство, че тези хора са се събрали за разпределение на порции власт и пари. Това съобщи водачът на по време на брифинг на, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Според нея властта е нездравословна и рискова за страната. 

Утре има прелестна опция да се постави завършек на тази тъга с вота на съмнение. Осъждаме всички вандалски дейности и набези над служители на реда. Всички хопра, които направиха това, би трябвало да понесат наказателна отговорност, разгласи тя.

" Осъждаме унищожаването на общинска благосъстоятелност и нападението на служители на реда. Тези хора, които нанесоха вреди, би трябвало да понесат наказателна отговорност. Осъждаме и дейностите на полицията, с които биха мирни жители. Това изрично би трябвало да има последици. Министърът на вътрешните работи би трябвало да си подаде оставката. Той би трябвало да носи морална отговорност. Ще подкрепим основаването на анкетна комисия за определяне на обстоятелствата към митинга ", съобщи Нинова.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР