„Това, което сме започнали в 45-то и 46-то НС -

...
„Това, което сме започнали в 45-то и 46-то НС -
Коментари Харесай

Мая Димитрова: Избирателят да се довери на партията, предлагаща не само решения, но и дългосрочни политики

„ Това, което сме почнали в 45-то и 46-то Народно събрание - разграждането на модела „ Борисов ", би трябвало да продължи. Много разгадавам на това, че хората са разбрали освен за желанието, само че и за дейностите на Българска социалистическа партия, които тя направи като поредна партия, партия, която отстоява политиките си и ясно, и тъкмо демонстрира, че моделът „ Борисов би трябвало да престане да съществува ", разяснява в предаването „ Актуално от деня " по БСТВ Мая Димитрова - лидер на листата с претенденти за народни представители от „ Българска социалистическа партия за България " в Добрич.

Избирателят е доста значимо да не гласоподава прочувствено, а да се довери на партията, която предлага освен решения, само че и дълготрайни политики, надява се още Димитрова.

„ Зеленият документ " е неупотребим в България. Ако в МОЛ-овете и питателните магазини се влиза със документ, то въпросът е по какъв начин се влиза в превоза? Това е една доста необятна тематика и е напълно обикновено отношението на хората - едни са „ за " тези ограничения, други са „ срещу " и това се вижда и от митингите. Действително доста е значима разяснителната акция и служебният министър на опазването на здравето не съумя да накара хората да повярват, че имунизацията ще помогне ", означи Мая Димитрова.

Тя разяснява и казуса с дефицита на медицински сестри в област Добрич, като разясни, че една от главните задания, по които ще работи в 47-то Народно събрание е разкриването на филиал на Медицинския университет, където да се образоват медицински сестри и акушерки.

„ По отношение на коронавирус рецесията - в Добрич има доста заболели, съумява да се оправя болничното заведение, само че доста мъчно ", съобщи Димитрова.

„ Лоша инфракструктура, неприятна водопреносна мрежа, липса на превоз сред обитаемоте места - към 15 са селата в региона, където не влиза рейс. Там няма аптека, няма магазин, а хората са изолирани ", изброи единствено част от проблемите на област Добрич лидерът на листата на левицата Мая Димитрова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР