Това, което ще видите във видеото е строяща се нова

...
Това, което ще видите във видеото е строяща се нова
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Това е строяща се нова детска градина. Ако не я виждате, не гледате внимателно

„ Това, което ще видите във видеото е строяща се нова детска градина в регион „ Оборище “. Ако не я виждате, значи не гледате задоволително деликатно или не сте си поставили очилата, през които гледа районния кмет “, разгласи ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев във Фейсбук.

Той споделя, че преди ден кметът на „ Оборище “ Николай Александров реагирал на изказванието му по Българска национална телевизия, че не е построил за 4 години нито една нова постройка на детска градина.

Районният кмет обществено декларирал: „ Започна построяването на новата детска градина в регион „ Оборище “ на мястото на така наречен скотски пазар, ситуиран покрай бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “ и бул. „ Данаил Николаев “.

„ Това, което виждате е почналото строителство “, споделя Георгиев във видеото.

И добавя, че „ Демократична България “ ръководи огромна част от София – някои региони от четири,  а други от 8 години.

„ Резултатите в строителството на детски градини, за което кметовете на региони получават пари откакто изберат реализатор и проектират, е сладкодумен “, споделя шефът на СОС.

Според него за жалост и в други два огромни региона на София, ръководени от Демократична България, няма нито една издигната нова постройка на детска градина за 4 години – това са „ Слатина “ и „ Красно село “.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР