Това, което ще видите на видеото ще ви впечатли по

...
Това, което ще видите на видеото ще ви впечатли по
Коментари Харесай

Въпреки, че е само на 12 години, това момиче успя да смае цял свят! Това се казва гъвкавост (ВИДЕО)

Това, което ще видите на видеото ще ви впечатли по един ужасяващо удивителен метод. Със сигурност не сте гледали в циркова или шоу стратегия такова осъществяване на едно едвам 13-годишно девойче, презентиращо комбиниране, в което силата да е съчетана с такава умопомрачаваща еластичност! Професионалните състезателки по художествена и спортна гимнастики могат единствено да си мечтаят за такива осъществявания! Девойчето сякаш няма стави, позите през които минава тялото му са немислими и провокират у жури и аудитория спонтанни прояви освен на екстаз, само че и на нерешителност – ами в случай че въпреки всичко нещо се „ счупи “ при тези безумни огъвания?!

„ Горкото дете “! С напредването на осъществяването огъванията стават все по-впечатляващи, само че у публиката и у журито нараства увереността, че нищо „ неприятно “ няма да се случи!

Просто пред тях се разкрива едно същинско естествено знамение – феномен сякаш без кости, един естествен гений във връзка с даденостите на тялото и на майсторското сортиране на представяните фигури. И когато, след края на осъществяването, девойчето още веднъж се мушва в изумително дребната по размери кутия, залата избухва в нестихващи аплодисменти. Впрочем, вижте това видео и няма да съжалявате!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР