Това, което сега трябва да коментирам, е една изключиителна простащина.

...
Това, което сега трябва да коментирам, е една изключиителна простащина.
Коментари Харесай

Плачков: Вече сме толкова зле, че дори позиция за войната не можем да си позволим

Това, което в този момент би трябвало да разясня, е една изключиителна нецензурност. Тези хора по никакъв метод не могат да се нарекат българи.

Това разяснява пред Нова тв артистът Веселин Плачков във връзка освиркванията през вчерашния ден на връх Шипка и замерването на премиера със снежни топки, до момента в който върви честването на 3 март.

Тези хора би трябвало да се извинят най-много на себе си за това, че са такива простаци. Не знам войната дали ще пренареди в България нещо, само че виждам, че каквото и да вършим, пътя е затворен, тъй като не променяме нас си, не променяме самите себе си, а се опитваме да променим нещата извън. Няма по какъв начин със 20 министъра и същата администрация да правиш смяна, не виждам по какъв начин ще се случи това нещо. Не виждам с появяването на все по-нови политически планове да се случва нещо по-добро. Не вървим наникъде. Трябва да почистим съзнанието си преди всичко, би трябвало да вървим към обединяване, разяснява той.

Ние към този момент до такава степен сме стигнали, че даже не можем да си позволим позиция по повод войната в Украйна. Страната ни е слаба, стопанската система ни я няма, управниците ни са пеленачета и ние не можем да си позволим позиция. Позицията и правото на глас се извоюва. Не може отникъде да кажеш този е неверен, а оня е прав. Малко би трябвало да сме по-премерени, уточни той.

Нашите управлиници са доста мощни, но единствено на лозунги. Те споделят, че са с народа на Украйна. Как!? Че ти не си със личния си народ!, разяснява Плачков. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР