Това, което се вижда от снимките от покушението на Гешев,

...
Това, което се вижда от снимките от покушението на Гешев,
Коментари Харесай

По-скоро пиратка, уплашила зайци, коментира Асен Василев за взрива срещу Гешев

" Това, което се вижда от фотосите от покушението на Гешев, е по-скоро като пиратка, уплашила зайци. "

Така съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев разяснява хипотетичния опит за атентат против основния прокурор пред публицисти в Народното събрание през днешния ден. Той е следващ член на Политическа партия, който показва подозрения, че става дума за действителен опит за ликвидиране на обвинител №1.

Василев разяснява малко и думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че бива готвен за " доживотен финансов министър ", като означи, че откогато взе участие във финансите на страната, бюджетният дефицит е 2,9-3%.

" В същото време България се появи в първите места на позитивните ранглисти, в това число и по растеж на заплатите. Това се случва с добра финансова политика, когато парите отиват за компаниите и хората, а не по шкафчетата ", добави Василев.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР