Това, което се видя от работата на г-н Бойко Рашков,

...
Това, което се видя от работата на г-н Бойко Рашков,
Коментари Харесай

2021 година за Тома Биков: Бойко Рашков се има за министър на изборите

" Това, което се видя от работата на господин Бойко Рашков, през тази година, е че се има за министър на изборите. Той е министър на вътрешните работи и сега има наклонност на повишаване на битовата престъпност, телефонните измами и нападенията. Бих му споделил, че в този момент изборите минаха, той е постоянен министър на вътрешните работи и оттук насетне ние от ГЕРБ ще следим за това по какъв начин се оправя ". Това съобщи депутатът Тома Биков за равносметката на 2021 година в изявление за Actualno.com



Биков добави, че свадите със ключетата и пачките на нощното шкафче, както и обвиняванията по случая с Автомагистрала " Хемус " са били част от предизборната акция на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

" Гледам на тези кавги като на липса на опция да се каже нещо друго за някогашния министър председател Бойко Борисов. Причината е, че ГЕРБ се трансформира в главен политически мотив на нашите съперници и занапред ще схванат, че говоренето против анти-герб идеологията, въобще не е задоволителна с цел да управляваш каквото и да е било. Аз се надявам ръководещото болшинство да влезе действително в проблемите на хората, тъй като в случай че то продължи по този метод не ни чака нищо положително ", сподели депутатът.



(Съмнения за операция на вота на 14 ноември показаха някогашните ръководещи от ГЕРБ. Причина за терзанията им се оказаха 228 спомагателни машини за гласоподаване. От ГЕРБ демонстрираха писмо от ЦИК, изпратено до ДАНС, в което написа, че в склада, в който се съхраняват машините за гласоподаване, са пристигнали машини отвън поръчката за изборите.) ЗА СКАНДАЛА С МАШИНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ - ПРИПОМНЕТЕ СИ ТУК 

Биков разяснява и тематиката за зелените документи, които станаха съществена тематика през месец ноември тази година.

" Проблемът беше, че беше вкаран от през днешния ден за на следващия ден. Много хора бяха сложени в обстановка да не могат да отидат на работа. Сам по себе си, той не е чак нещо толкоз неприятно за обстановката, в която сме. Просто той трябваше да бъде въведен още през лятото на 2021 година и да се прави надзор, който сега не се прави. Ако заповедта няма да се съблюдава, по-добре е зеленият сeртификат да отпадне, тъй като това деморализира цялото общество ".

Биков уточни, че най-точната дума за обстановката в страната е рецесия. Според него процесите в областта на стопанската система и Коронавирус рецесията са се влошили. По същия метод това се е случило и с интернационалните връзки на България. Като съответен образец той даде българската позиция по въпроса за Северна Македония и участието й в Европейски Съюз.

" Със сигурност най-важното събитие на годината беше политическата рецесия, в която влязохме. Тя стартира от април месец и бих споделил, че към момента не завършила. Въпреки всичко беше основано първа крачка като беше основано държавно управление и към този момент имаме работещ парламент ", съобщи депутатът.



(На 15 юли Бойко Борисов беше разпитан в Главна дирекция " Национална полиция ". Той съобщи, че е извикан поради три сигнала от 2009 до 2012 година " Изключително професионално отношение на сътрудниците. За страдание, и трите сигнала, за които давах сведения, са за това, че някой нещо чул, че някой, когато правил крос, нещо приказвал. Това са от 2009 до 2012 година За опасност, че някой ще го хапвам ", посочи той. Борисов беше посрещнат от над 200 протестиращи в негова отбрана последователи на ГЕРБ. Протестиращите скандираха " Искаме Бойко " и " Долу, Рашков " ). ВСИЧКО Пожарна охрана ТЕМАТА ЗА РАЗПИТА НА БОРИСОВ И ОБВИНЕНИЯТА СРЕЩУ НЕГО - ПРИПОМНЕТЕ СИ ТУК! 

В умозаключение Тома Биков съобщи, че през идната година от ГЕРБ ще наблюдават прецизно новото ръководещо болшинство.

" За тази година от ГЕРБ сме признателни на нашите членове и симпатизанти, които устояха на един доста тежък и недодялан напън от страна на служебното държавно управление. На тази база си формираме и идващите цели за идната година. Ще бъдем в друга роля, на съпротива. Ще бъдем много мощна такава и ще се опитваме да предлагаме потребни за обществото решения, които, уповавам се, че и ръководещите ще одобряват. Убеден съм, че има и такива тематики, по които ще реализираме единодушие с тях, само че главно ще демонстрираме къде бъркат ", приключи Биков.

Интервю на Тодор Беленски 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР