Това, което се случваше в Западна Европа идва и на

...
Това, което се случваше в Западна Европа идва и на
Коментари Харесай

Доц. Кунчев прогнозира нов бум на зараза в следващите 2 седмици

Това, което се случваше в Западна Европа идва и на Изток. В идващите 2 седмици се чака още повишаване на случаите. Това съобщи основният държавен здравен контрольор доц.  в студиото на Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 498
" Ако имаш бустерна доза, отбраната е над 80%. Целта не е да не се разболеем и да го изкараме леко, а да не влизаме в болница ", сподели още той. 

" Има по-голям късмет да се заразим с " Омикрон " при две дози, в сравнение с при три ", добави доцент Кунчев.

Експертът се надява, че след летния сезон вирусът ще премине в плато. 

Защо да се имунизират децата ли? Защото отново ще са цялостни детските отделения. 

Доц. Кунчев разкри, че ще се " прекрои " моделът за интензивните кревати и процентът претовареност, като добави, че тук-там 80% цялостни болнични кревати значат 8 от 10. 

Не желаеме да носим маски, не желаеме зелен документ или да се имунизираме. Добре, ще си платим цената. Доц. Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил разяснява, че не може при тази заболеваемост се вършат многохилядни манифестации, а наложителна имунизация у нас няма. 

Според главния държавен здравен контрольор е забавно предлагането ваканцията на децата да се удължи, а по този начин и съгласно него ще се понижи заболеваемостта. 

Нека този пехливанин да влезе и да прочете формалната информация за имунизацията, вместо да търси сметка на лекаря, разяснява доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил побоя над доктор след гибел на пациент в Русенско. 
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 498  Варна с ограничения за ограничение на вируса Варна с ограничения за ограничение на вируса  Полша е връхлетяна от пета коронавирусна вълна Полша е връхлетяна от пета коронавирусна вълна  Тайланд обмисля още веднъж да анулира карантината за имунизирани против коронавирус пасажери Тайланд обмисля още веднъж да анулира карантината за имунизирани против коронавирус пътници
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР