Това, което се случва вчера и днес, е най-тежкият удар

...
Това, което се случва вчера и днес, е най-тежкият удар
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Всеки ще търси основание за касиране на изборите

" Това, което се случва през вчерашния ден и през днешния ден, е най-тежкият удар против държавността в последните години ", написа в профила си във Facebook водачът на.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 407
 
" Изправиха се Министерски съвет против ЦИК, Министерство на вътрешните работи против ДАНС, ОИК против ЦИК, партия против партия от ръководещото болшинство ", добави тя.  

" Резултатът е цялостен срив и в без това нежното доверие в институциите. Каквото и да се случи оттук насетне, всеки ще търси съображение за анулиране на изборите. Тази мъка ще продължи месеци, на прага на тежка зима, неустойчивост и неустановеност с оглед геополитическите проблеми и две войни ", написа още Нинова.

" Призоваваме президентът незабавно през днешния ден да свика КСНС. Не го направи в други основни за страната събития. Ако му е останала и грам отговорност към страната и народа, в случай че има почитание към Конституцията и законите на страната, то до края на деня да ги прояви и да организира КСНС за намиране на решение на рецесията ", с тези думи приключи поста си Нинова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР