Това, което се случва в парламента, е безотговорно. Натъпкани сме

...
Това, което се случва в парламента, е безотговорно. Натъпкани сме
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Случаят с теста на Никола Минчев заприлича на сериала „Дързост и красота”

" Това, което се случва в Народното събрание, е безконтролно. Натъпкани сме като сардели, не се съблюдават никакви правила, депутати не носят маски ". Това съобщи в предаването " Събуди се " по депутатът от ГЕРБ и някогашен здравен министър Костадин Ангелов.

" Имаме доста по-голяма зала, където има вентилация, по-голямо разстояние един от различен сред депутатите, рискът там е доста по-малък ", съобщи Ангелов.

Относно теста на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев, Ангелов сподели: " Това стартира да наподобява на продължение на сериала " Дързост и хубост ".

" В първия епизод се сподели, че е позитивен, във втория се появи втора страница от неговия тест, която породи въпроси. После се появи първа страница от теста му. Последва едно прессъобщение на Народно събрание, което още веднъж разсъни доста въпроси, като коя е тази денонощна лаборатория в болница " Лозенец ". Тя не е денонощна, лабораторията работи по поръчка. Този тест е планов. В едно от прессъобщенията се появи и " лекуващ доктор ". Той какво е лекувал? Това значи ли, че ръководителят на Народно събрание е имал признаци, че се е следял и че вечерта лекарят го е посетил за планов тест? ", попита Ангелов.

" Поведението му е безконтролно, в случай че това е по този начин и в случай че е правилно, че е подсмърчал и е пиел чай по време на КСНС ", сподели Ангелов. " Подозирам това, че той е имал признаци преди Консултативния съвет и е отишъл, с цел да не се организира срещата със Северна Македония, която бе обявена от премиера, сподели още Ангелов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР