Това, което се случва в момента с Activision Blizzard заприличва

...
Това, което се случва в момента с Activision Blizzard заприличва
Коментари Харесай

Activision Blizzard уволняват водещи разработчици на Diablo 4 и WoW

Това, което се случва сега с Activision Blizzard замязва на земетресение, което стартира с подаденото по-рано това дело към компанията от профсъюзна организация. А в този момент започнаха и афтършок резултатите.

Поредната вълна от уволнения се случиха тази седмица, откакто трима основни разработчика са били освободени, предава Kotaku. Новината за уволненията е била обявена вътрешно, като причина не се показва. Освободените са игровият шеф на Diablo 4, водещият дизайнер на играта Джеси Макрий и дизайнерът на World of Warcraft Джонатан Лекрафт.

Вече ви, че по-рано това лято, организация, защитаваща правата на служащите в американския щат Калифорния заведе правосъден иск към Activision Blizzard поради голям брой нарушавания на работната нравственос, реализирането на тормоз и дискриминация от чиновници на компанията към дами, работещи там. Това не беше единственото дело, в което Blizzard ще би трябвало да се пази, защото по-късно акционери на компанията взеха решение да си потърсят правата в съда заради това, че компанията е укривала съзнателно воденото към нея следствие, както и протичащото се в офисите на Activision. Което от своя страна има капацитета да нанесе съществени материални вреди на акционерите. Компанията реагира, като нае една от най-известните адвокатски адвокатски фирми в страната за да направи свое лично следствие и евентуално да ги пази в съда.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР