Това, което се случва в българския парламент е поредното дъно,

...
Това, което се случва в българския парламент е поредното дъно,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Поредното дъно достигнаха новите варвари в 46-ото Народно събрание

„ Това, което се случва в българския парламент е следващото дъно, което доближиха новите варвари в 46-о Народно заседание “. Това сподели на трибунка в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Поводът бе изключването и неодобрението на народните представители някогашният вътрешен министър да стане част от Временната комисия за полицейското принуждение.

" Пред вас сме 63 индивида, които съставляват над 600 000 български гласоподаватели ", сподели Атанасова за цялата ПГ на ГЕРБ. " По силата на Конституцията всеки един от нас съставлява целия български народ ".
 Десислава Атанасова: Заради служебното държавно управление не може да се конструира устойчиво ръководство Десислава Атанасова: Заради служебното държавно управление не може да се конструира устойчиво ръководство
Честито на първите, въпреки че изборите не излъчиха безапелационен победител, сподели Десислава Атанасова, ръководител на ПГ на ГЕРБ. Те се про...

Тя уточни, че тези 600 000 български жители и ГЕРБ били лишени посредством гласоподаване от посланичество в една от краткотрайните комисии в Народното събрание. " Това е жестоко потъпкване на демократичния ред на парламентарната република, в която всеки един народен представител може да бъде избиран, в който и да е управителен орган на Народното събрание и в състава, на която и да е краткотрайна или непрекъсната комисия ", посочи Атанасова.

Досега никой не си е позволял да гласоподава срещу волята на управлението на Народното събрание за личен състав за попълване на комисиите. Винаги пленарната зала се е съобразявала с мнението на парламентарната група на какъвто и да е пост, акцентира Десислава Атанасова.

Заместник-председателят на ГЕРБ уточни, че по-големият проблем е, че става въпрос за ограничение на цивилен права и за задраскване на човек. По-големият проблем обаче съгласно него е, че огромна част от силата в Народното събрание вместо да предложи някоя градивна теза, какво да създадем, с цел да бъде животът на хората по-добър, се занимава да отстранява някого, сподели Дончев.

Той дефинира като болшевизъм, когато някои желае да махне някого.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР