Това, което се случва в България е истинска трагедия. Не

...
Това, което се случва в България е истинска трагедия. Не
Коментари Харесай

Представителят на СЗО в България: Трудно ще изкореним COVID-19, трябва ново поколение ваксини

Това, което се случва в България е същинска покруса. Не трябваше да позволите толкоз доста хора да изгубят живота си. Това сподели представителят на СЗО в България доктор Скендер Сила пред Българска национална телевизия за COVID-19 и новия вид на инфекцията - Омикрон. Сила разясни, че преди два дни техническият съвещателен комитет излязъл с нов съвет, че производителите на ваксини би трябвало да стартират да мислят за ново потомство ваксини в три разновидността.

Окончателният отговор е, че би трябвало да се употребяват актуалните ваксини, само че Делта разновидността към момента циркулира в обществото, уточни Сила. Д-р Скендер Сила прикани българите да се имунизират

По думите му всяка нова ваксина и лекарство се нуждаe от няколко стадия, с цел да се обезпечи, че имунизацията е ефикасна, безвредна и в положително качество. В действен проект не е уместно на всеки 6 месеца да се създава нова ваксина. Очевидно ще има нови разновидности на ковид, само че през 2022 година ще бъдем в положение да предотвратим нещастието и хоспитализирането на хората, които умират, сподели Скендер Сила.

„ Доста е невероятно вирусът да се изкорени и за това би трябвало да се откри метод по какъв метод да му противодействаме. Трябва да се ползват нещата в сходство с вируса. Тази пандемия в миналото ще приключи, тъй като човешката история е имала трагични събития, само че имаме шанса, че живеем през този век, в който има светли мозъци, които са произвели имунизациите. Ако нямахме имунизациите 10 пъти повече щеше да е загубата на човешкия живот и вследствие на имунизациите се избавиха стотици човешки животи “, акцентира Скендер Сила.

Бустерните дози са ефикасни и защищава хората от хоспитализация, затруднения и избавя човешки животи, регистрира доктор Сила и добави, че бустерната доза дава повече от 80% отбрана от хоспитализация и тежко превозване на заболяването, а в предварителната защита на симптоматичната зараза това е към 70%. По-добре е хората да бъдат имунизирани, тъй като имунизацията резервира човешкия живот. Човешкото тяло не е лаборатория и в случай че имате високо количество на антитела, които обезпечават защита, значи ще бъдете защитени, добави доктор Скендер Сила.

Скендер Сила прикани всички българи и изключително възрастните, хронично болните и учителите да се имунизират, с цел да запазят живота и здравето на хората, които обичат. Статистиката е доста ясна – бялото е бяло, черното е бяло. Страните, които са с добър имунизационен режим се показват доста добре и задачата на имунизациите е да се спасят човешките животи, повтори няколко пъти той. 105 са карантинираните паралелки в Бургаска област 105 са карантинирани паралелки в Бургаска област, заяви Българска национална телевизия.

От СЗО избират имунизирането да е непринуден акт, само че всичко зависи от страните-членки. Всяка страна, която желае да приложи наложителна имунизация би трябвало да дава отговор на няколко условия – достъп до имунизациите и добра тактика, посочи Скендел Сила Скендер Сила подчертава, че България е на второ място по смъртни случаи, а даже хора, които са имунизирани, могат да попаднат под ударите на нови разновидности. Толкова доста живот се загуби заради недоверието и неприятната връзка. За това би трябвало да се насочат напъните ви, с цел да се избави човешкият живот, настоя Сила. Скендер Сила желае да се направи ваксина, която да спре разпространяването на вируса, само че учените се концентрират върху това е, че би трябвало да се ползват и други ограничения.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР