Това което се случва с в-к Труд“ е изключително опасно.

...
Това което се случва с в-к Труд“ е изключително опасно.
Коментари Харесай

Това може да се случи с всяка една медия, вървим към абсолютна диктатура

Това което се случва с вестник „ Труд “ е извънредно рисково. Тук става въпрос за умишлена кавга с тази медия. До колкото разбирам на тях не са им пращани фактури, а след това ги питат за какво не са си платили. На всички обаче е ясно, че това е политическа разпра, тъй като „ Труд “ е опозиционна медия. Минеков, който до дни ще напусне министерството на културата очевидно бърза да си извърши поръчката “, съобщи Тома Биков.

Даниел Митов акцентира, че парламентарната група на ГЕРБ са внесли нужния брой подписи, с цел да се разиска въпроса за свободата на словото в Народното събрание. Биков добави, че съвещанието евентуално няма да се състои, тъй като няма отговор от ръководителя на Народното събрание. Депутатите са поискали да попитат какво прави в редакцията на вестник „ Труд “ и в културното министерство, човек който е с неоправдателна присъда, заловен да кара в нетрезво положение, който на всичко отговоре стопанисва уебсайт за подправени вести.

„ Същият човек е написал, че идва тук да чегърта. Тук сме, с цел да знаят, че това не може да се случва в една естествена страна и ще създадем същото за всяка една медия. Ако има някакъв спор то той би трябвало да се взема решение в съда “, съобщи Биков и напомни, че когато е имало актуализация на бюджета същият Велислав Минеков не е внесъл никакво искане за културата.

„ Очакваме реакцията на Румен Радев, тъй като той е назначил тези хора. Очакваме това нещо да спре и да се премине в естествен режим. Очакваме и останалите партии да реагират “, съобщи Биков.

Митов напомни, че това може да се случи с всяка една медия, която си разреши да изрази сдържаност.

Депутатите от ГЕРБ припомниха, че протоколите които служителите на реда желаят в този момент да подписват публицистите, припомнят на тези по време на изборите.



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР