Това, което се случва с Пирогов, е абсолютна простотия. Това

...
Това, което се случва с Пирогов, е абсолютна простотия. Това
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Борисов вече не го обичам! ДПС управлява сглобката

Това, което се случва с Пирогов, е безспорна дивотия. Това съобщи пред bTV Вежди Рашидов, някогашен народен представител от ГЕРБ. Според него ползата там е за поръчките. Никой не се занимава със здравето на пациентите и лекарите, уверен е той. Да спрат политиците да се месят в лечебните заведения, поучава Рашидов.

Не желая да бъда машина за гласоподаване, показа той за напускането на ГЕРБ. Партията е на един човек, да си прави, каквото желае, съобщи някогашният ръководител на Народно събрание. Вежди Рашидов показа, че е отчаян от политиката и от себе си, че е влезнал в нея. Вече не обича Борисов. Всичките му гафове са от ум, сподели още той. Нищо не бих му споделил, посочи Рашидов.

Движение за права и свободи ръководи сглобката, постоянно Движение за права и свободи е управлявала, тя е непрекъснат фактор, показа той. Сега Движение за права и свободи е по-влиятелно, разяснява той. Ахмед Доган е един от най-мъдрите играчи в политиката, съобщи Рашидов. Защо Делян Пеевски да не е водач на Движение за права и свободи, недоумява някогашният народен представител.

Магнитски е дъвка на Съединени американски щати, по мнението му. Аз Пеевски съм го пържил доста, показа Рашидов. Пеевски бил интелигентен и прагматичен човек, съгласно него. Глупав човек пари не прави, добави той. Трябва да го оценим, акцентира Рашидов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР