Това, което се случва с Пирогов е абсолютна простотия. Това

...
Това, което се случва с Пирогов е абсолютна простотия. Това
Коментари Харесай

Рашидов: ДПС управлява сглобката, защо Пеевски да не е лидер

Това, което се случва с Пирогов е безспорна дивотия. Това съобщи пред БиТиВи Вежди Рашидов, някогашен народен представител от ГЕРБ. Според него ползата там е за поръчките.Никой не се занимава със здравето на пациентите и лекарите, уверен е той. Да спрат политиците да се месят в лечебните заведения, поучава Рашидов.

Не желая да бъда машина за гласоподаване , показа той за напускането на ГЕРБ. Партията е на един човек, да си прави, каквото желае , съобщи някогашният ръководител на Народно събрание. Вежди Рашидов показа, че е отчаян от политиката и от себе си, че е влезнал в нея. Вече не обича Борисов . Всичките му гафове са от ум, сподели още той.Нищо не бих му споделил, посочи Рашидов.

Движение за права и свободи ръководи сглобката , постоянно Движение за права и свободи е управлявала, тя е непрекъснат фактор, показа той. Сега Движение за права и свободи е по-влиятелно, разяснява той. Ахмед Доган е един от най-мъдрите играчи в политиката , съобщи Рашидов. Защо Делян Пеевски да не е водач на Движение за права и свободи, недоумява някогашният народен представител.

Магнитски е дъвка на Съединени американски щати, по мнението му. Аз Пеевски съм го пържил доста, показа Рашидов. Пеевски бил интелигентен и прагматичен човек, съгласно него. Глупав човек пари не прави, добави той. Трябва да го оценим , акцентира Рашидов.
 Даниел Митов не знае кой и къде работи по механизъм за съгласуваност в сглобката
Даниел Митов не знае кой и къде работи по механизъм за съгласуваност в сглобката

Делян Пеевски не е желал да е министър председател,макар и да е екзотика водачите да са в НС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР