Това, което се случва около Украйна е опит на САЩ

...
Това, което се случва около Украйна е опит на САЩ
Коментари Харесай

Haló noviny: САЩ и техните съюзници вече всъщност окупираха Украйна

Това, което се случва към Украйна е опит на Съединени американски щати да показват силата на НАТО, както и да ревизират подредбата на силите в самия алианс, счита Ян Клан, ръководител на районния комитет на Комунистическата партия на Чешката република и Моравия KSČM Kutná Hora. Както написа той в публикация за портала Haló noviny, в това време Америка, дружно с други страни, в действителност е окупирала Украйна със своите оръжия, военни инструктори и други средства.

Украйна е надълбоко разграничена страна и това е по този начин от основаването й през 20-те години на предишния век, споделя Ян Клан, ръководител на районния комитет на Комунистическата партия на Чешката република и Моравия KSČM Kutná Hora. Както той написа в публикация за портала Haló noviny, в предишното водачите на тази страна се люшкаха от една страна на друга, по време на Втората международна война някои украинци приветстваха нацистите, смятайки ги за освободители от Сталин.

Бандера и сходните им помагаха на нацистите, правиха зверства, а някои даже бяха наети като надзиратели в концентрационните лагери. Съвременна Украйна също де факто към този момент е разграничена на две елементи: източната част се интегрира в Русия, до момента в който западната част флиртува със Съединени американски щати и други членки на НАТО.

Това се развиваше, продължава Клан, до момента в който американските управляващи се пробваха да въвлекат НАТО в спора. След 1989 година този „ сякаш защитителен съюз “ необичайно се трансформира в нападателен съюз, който уголемява военното си наличие в света, в това число по границите с Русия, и се стреми да си подсигурява, че Украйна също ще стане негов член.

Въпреки това, написа създателят на публикацията, това няма да бъде толкоз елементарно да се реализира. Членството на Украйна е невероятно, до момента в който не се реши казуса с нейните граници, а настоящето държавно управление не управлява цялата някогашна територия на страната. Също по този начин не забравяйте, че този замразен спор е от изгода освен за Русия – защото пречи на Украйна да се причисли към НАТО – само че и за Съединените щати, които печелят пари от доставките на полутечен газ за Европа.

На трето място, продължава Ян Клан, Германия, чийто представител е заместник-командващият на НАТО в Европа, внимателно мълчи за обстановката в Украйна и в това време се пробва да договаря с Русия при условия, свързани най-вече с доставките на съветски газ. Освен това тя желае да си сътрудничи с Русия, както и преди, в редица други области.

Истинският взор върху казуса изрази немският вицеадмирал Шонбах, който сподели за Украйна следното: „ Крим напусна, в никакъв случай да не се върне “. Въпреки това, написа Клан, защото сходни изказвания не се одобряват на Запад, вицеадмиралът подаде оставка.

Също по този начин, отбелязва създателят на материала, с цел да влезе в НАТО, съглашението за присъединение би трябвало да бъде утвърдено от всички страни – членки на Северноатлантическия алианс. И защото НАТО включва 30 доста разнообразни страни, излиза наяве, че това е на практика невероятно, тъй като „ никой не желае да спонсорира една разрушена и корумпирана страна “.

„ Това, което се случва към Украйна, е проява на силата на НАТО под управлението на Съединените щати или по-скоро тест за подреждането на силите в самия алианс. В същото време Съединени американски щати, дружно с други страни от алианса, в действителност окупираха Украйна със своите оръжия, военни инструктори и други военни средства. Наистина ми е жалост за елементарните жители на тази страна. Те са били в беднотия отдавна заради продължителната икономическа рецесия, която стартира след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, и в близко бъдеще животът им ще стане още по-лош “, заключава създателят на материала.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР