Това което се случва не е персонален вот срещу Никола

...
Това което се случва не е персонален вот срещу Никола
Коментари Харесай

Михаил Миков: Искането за оставка на Никола Минчев е репетиция за това, което предстои

" Това което се случва не е личен избор против Никола Минчев, това е единствено един сигнал за идното, за загубата на болшинство на ръководещите ". Това съобщи в ефира на БНР някогашният ръководител на 42-то Народно събрание Михаил Миков.

По думите му, най-вероятно народните представители ще отстранят Никола Минчев от председателския пост.

" Този избор е предхождащо, подготвително деяние по преодоляване на Народното събрание . Оттук насетне дневният ред ще се задава от друго болшинство, а не от това, което е избрало държавното управление. Вотът на съмнение на кабинета " Петков " се обрисува като идващия рубеж ", съобщи Миков.

Той уточни, че най-вероятният сюжети е на есен да има нови избори . По думите му че тежките думи и взаимните обвинявания сред политическите сили не са нужни в навечерието на нов парламентарен избор. Според него единственият потребен ход на " Продължаваме промяната " е диалог с всички парламентарни сили, установяване на явен небосвод за действие на Народното събрание и приемане на актуализация на Бюджета.

" Дори вотът против Минчев да не успее, тежките взаимни обвинявания затварят опциите за градивна работа в Народното събрание . ", сподели още Миков.
 Народно събрание гласоподава настояването за оставка на ръководителя Никола Минчев
Народно събрание гласоподава настояването за оставка на ръководителя Никола Минчев

Зад настояването стоят " ИТН ", Движение за права и свободи, ГЕРБ и " Възраждане "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР