Това, което се случва между президента Румен Радев и Делян

...
Това, което се случва между президента Румен Радев и Делян
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Една Галя от посолството управлява държавата, колкото и цинично да звучи

Това, което се случва сред президента Румен Радев и Делян Пеевски, мога да нарека театър, защото то забавлява цялото общество. Това съобщи Вежди Рашидов по бТВ.

" Когато хора, които ръководят страната, се карат, разголват се обществено, не е добре за обществото. Как е за тях, няма значение. Като огромни мъже да наведат малко глави от двете страни и в името на българския народ малко да се смирят. Този скандал не носи дивиденти нито на президента, нито на господин Пеевски ", сподели някогашният ръководител на Народното събрание.

Една Галя от американското посолство ръководи страната, колкото и цинично да звучи, съобщи още той.

Той не е обсъждал с Бойко Борисов това, тъй като към този момент бил решил да се отдръпна. Сега поддържа връзка с хора, които към този момент са напуснали партията.

" Няма да му ставам гадже на Борисов. Сега него го обичат други хора, няма неприятно, работили сме дълго време. Бях му добър министър, допускам, тъй като работих откровено и почтено за Министерството на културата. Работихме добре, само че имам моите персонални разочарования, че изгубих 20 години от живота си, отдавайки са на политиката ", разяснява Рашидов. Сега има други хора, които през 2009 година ги нямаше, добави той.

До оставката му от Народното събрание се стигна след негови думи за дамите, жертва на принуждение, изречени в почивката на изключителното съвещание на Народното събрание.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР