„Това, което се случва е ужасно и аз го оприличих

...
„Това, което се случва е ужасно и аз го оприличих
Коментари Харесай

Собственикът на Левски оприличи инцидента на стадиона на терористичен акт

„ Това, което се случва е извънредно и аз го оприличих на терористичен акт. Категорично този юноша не е имал желание да уцели чиновник на реда. Имал е сигурна концепция по някакъв метод да изрази насладата си по време на мача. Но това е случай, който се случва ", разяснява в студиото на Нова тв притежателят на „ Левски " Спас Русев.

По думите му Англия, която е имала славата на страна с най-необузданите почитатели, само че това се е трансформирало.

„ Въпросът не е единствено в основаването на ограничения, които биха лимитирали достъпа до стадионите. Това е един образователен развой, в който почитателите би трябвало да осъзнаят, че по този метод, дали ще е с факли или с димки, по никакъв метод не оказват помощ на своя клуб, дори в противен случай – по този начин му вредят ", сподели още Спас Русев.

„ Един футболен клуб има главно два актива – представителният тим и фенската маса. Тази игра съществува поради почитателите. Ако почитателите ги няма на стадиона, то може би няма да съществува и тази игра в тези мащаби ", добави Русев.

И сподели, че България доста изостава от Европа по инфраструктурата.

„ Ние имаме извънредно неприятни футболни уреди. Даже, нашият стадион е надалеч от актуалните условия за сигурност ", разясни Спас Русев и добави, че за тези ограничения за сигурност би трябвало да се погрижат страната, футболния съюз и клубове.

" Инсталирането на камери за видеонаблюдение на стадионите е нещо, което може да се имплементира в границите на една седмица ", сподели още притежателят на „ Левски " Спас Русев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР