Това, което се случва, е исторически момент за Балканите. Това

...
Това, което се случва, е исторически момент за Балканите. Това
Коментари Харесай

Добре, Че Е Бойко! Вижте Само Какво Разкри Министър Лиляна Павлова Само Преди Минути! Големците На Света Решиха, България Ще

Това, което се случва, е исторически миг за Балканите. Това беше тяхната оценка, споделена на този интернационален конгрес с всички водачи. Това дава подтик ”, акцентира Павлова пред bTV.

Тя посочи, че 13 година България не е била показана на форума. „ След Симеон Сакскобургготски България не е канена и не е имала този достъп. Това е неповторима опция. Това е и оценка за страната ”, означи Павлова.

Направило ѝ обаче усещане, че тротоарите там не са изчистени. „ Снегът беше извънредно доста, тротоарите не бяха изчистени. Раздаваха ни „ котки ” за обувки и споделиха: Внимавайте, хлъзгаво е, не е изчистено.

Най-често можеше да се види пратеник с костюм и апрески, а който нямаше апрески и не беше квалифициран, беше с обувки с „ котки ”, описа тя.

Във връзка с Истанбулската спогодба Павлова призна, че очевидно не се е провел задоволително необятен спор и показване какво включва тя и какъв е мащабът на насилието над дамите и децата.

" Превърна се в тематика, ориентирана към еднополови бракове и третия пол. Осъзнаваме, че очевидно не е задоволително добре извършен публичният спор и ще би трябвало да се поработи още в тази посока, тъй като обществото има потребност от това ", съобщи тя.

По мотив митинга на Северозапада, където хората упорстват за магистрален път от Видин до София Павлова съобщи, че пътят не е пропуснат.

„ Той е доста безценен като инвестиция, която би трябвало да се направи поетапно. На този стадий Мездра – Ботевград е част от плановете, които ще започват. Няма да стане бързо, не може с магическа пръчица, когато приказваме за план за над 1 милиард ”, означи тя.

Павлова беше безапелационна, че ще търси правата си по правосъден ред след изявления, че носи извънредно скъпи тоалети.

„ Виждам всеобщо нарастване на подправените вести, които стават все по-грозни и по-арогантни ”, разяснява тя.

„ Живея с приходите от моята заплата и заплатата на моя брачен партньор, като едно обикновено семейство. Заплатата ми е като на всеки министър ”, сподели Павлова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР