Това което се случва е демонстрация на пълна наглост и

...
Това което се случва е демонстрация на пълна наглост и
Коментари Харесай

ВИДЕО: Защо Артекс налива бетон на Златен век?

" Това което се случва е проява на цялостна безочливост и неуважение на законите. Фирма Артекс имат протокол за прекъсване на стротелството а те наливат бетон за нов етаж. Законите за тях не съществуват, не зачитат никого. Ехооо, НЕСТОРОВ спиш ли? За какво си началник на ДНСК? И за какво към момента си там! ". Такъв пост с видео се появи в страницата на митинга против плана " Златен век " на строителната компания " Артекс ", която нашумя с " Апартаментгейт ".
Припомняме, че при започване на седмицата - на 8 април, след необятна среща при премиера Бойко Борисов беше обявено, че градежът на небостъргача " Златен век " стопира. Само че заповед за прекъсване на строителството ще бъде пратена на 15 април, т.е. понеделник, защото тече 7-дневен период от фактическото връчване на констативния протокол на ДНСК на " Артекс ", което стана на 6 април.
След като всичко това стана ясно, от " Артекс " оповестиха публично следното: " В момента работим по обезпечаване на сигурността на обект " Златен век ", както и по премахване на установените забележки от страна на ДНСК, като софтуерният период за това е до 15 април 2019 година Преустановяваме строителството на обекта, съобразявайки се с разпореждането на министър-председателя Бойко Борисов ".
Очаквайте детайлности!
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР