Това, което се случи в Русия, ще бъде повторено. В

...
Това, което се случи в Русия, ще бъде повторено. В
Коментари Харесай

Христо Грозев: В близките 6 месеца ще видим завършек на започнатото в Русия

„ Това, което се случи в Русия, ще бъде повторено. В околните 6 месеца ще забележим свършек на това, което беше стартирано в Русия ”, разяснява проверяващият публицист Христо Грозев след опита за протест на Евгений Пригожин.


По думите му вредите са за имиджа на Владимир Путин, който до момента е бил представян като „ човек, който не може да бъде нападнат, който по този начин добре балансира всички разнообразни кули в Кремъл ”. „ Това, което се случи, сподели по какъв начин той по случайност избави поста си ”, разяснява още Грозев.

 

Той разяснява и вероятните аргументи, заради които Пригожин е спрял „ похода си за мир ” към Москва.

 

„ От една страна Пригожин не получи предстоящата поддръжка от някои от своите поддръжници, може би хора в специфични служби, които му бяха дали обещание или загатнали, че ще получи поддръжка ”, разяснява Грозев. И акцентира, че доста значим детайл е поддръжката, която е очаквал от военачалник Суровикин, който сега напрактика управлява военната интервенция в Украина.


„ Американското разузнаване е знаело, доколкото разбираме от днешна публикация в Нью Йорк Таймс, за това, че Суровикин е бил отдаден в проектите на Пригожин ”, уточни Грозев.

 
Според него друга допустима причина за прекъсване на протеста е вероятен напън от специфичните служби на ФСБ.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР