Това, което се случи в Европейския парламент, се случи само

...
Това, което се случи в Европейския парламент, се случи само
Коментари Харесай

Джамбазки за нациския поздрав: Историята е нелепа, дължат ми извинение

Това, което се случи в Европейския парламент, се случи единствено в тревожните мозъци на част от сътрудниците. Това е цялостна нелепост, за което ще ми дължат опрощение и аз ще упорствам за него.

Това сподели пред bTV евродепутатът Ангел Джамбазки по отношение на изказванието, че е посочил нацистки привет в Екологичен потенциал.

Той назова историята " нелепа " и съгласно него е обвързвана с това, че спорейки с евродепутатите по тематика, обвързвана с Унгария, Полша и други, излизайки от залата и вървешком по стълбите у чул по какъв начин ръководителят на Екологичен потенциал Роберта Мецола е помолила него и останалите да не спорят, тъй като ѝ пречат да си води съвещанието.

Чувайки аз се обърнах и подвигнах ръка в жест на единодушие с нея и на опрощение, че ѝ преча да и води съвещанието, изясни Ангел Джамбазки.

Тази прелестна колежка извъртя нещата по подобен метод – тя го е правила и различен път, освен във връзка с мен – че възпламени всички останали. И тъй като всички са тежко фрустрирани и комплексирани по тази тематиката фашизъм и нацизъм, се възбудиха и започнаха да пишат по нощите в " Туитър “, сподели още той.

Джамбазки бе безапелационен, че ще желае от всички тях опрощение. 

Мога да ви покажа десетки фотоси на тези хора, които на някакво заседание или протест, поздравявайки хора, са вдигнали дясната си ръка по сходен метод. Това е търсене на под вола теле. Ако аз желая да поздравя по този метод, ще го направя от трибуната, разяснява още българският евродепутат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР