Това, което се случи сега, е подигравка с пенсионерите, подхвърлихме

...
Това, което се случи сега, е подигравка с пенсионерите, подхвърлихме
Коментари Харесай

Антон Кутев: Пенсионната система е пред колапс

„ Това, което се случи в този момент, е насмешка с пенсионерите, подхвърлихме им едни пари предизборно. Само на най-бедните се дава, само че и да живееш с 500 лв. на месец е покруса “

Това съобщи в ефира на „ NOVA “ някогашният представител на служебния кабинет на Гълъб Донев Антон Кутев. Tой стигна даже по-далеч в изявлението си и съобщи, че съгласно него  пенсионната система на България е пред колапс .

„ 50-те милиона за надбавки идват от инфлацията, която дава опция за по-големи доходи в бюджета. Именно повишаването на храните и инфлацията дава средствата, само че единствено дребна част са отделени за пенсионерите “.

Той разяснява и следващите предварителни парламентарни избори, които предстоят за страната ни при започване на месец юни. Според него нито Георги Гвоздейков , нито Димитър Главчев могат да бъдат гаранти за почтен избор, само че въпреки всичко могат да се оправят.

Кутев добави, че служебното държавно управление е политически подвластен и упрекна за това Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков , които са инициирали тези промени в Конституцията.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР