Това, което се случи сега, е подигравка с пенсионерите, подхвърлихме

...
Това, което се случи сега, е подигравка с пенсионерите, подхвърлихме
Коментари Харесай

Бивш говорител на служебен кабинет: Това е подигравка с пенсионерите

Това, което се случи в този момент, е насмешка с пенсионерите, подхвърлихме им едни пари предизборно. Само на най-бедните се дава, само че и да живееш с 500 лв. на месец е покруса. Това сподели някогашният представител на служебния кабинет на Гълъб Донев Антон Кутев.

По думите му пенсионната система е пред колапс. " 50-те милиона за надбавки идват от инфлацията, която дава опция за по-големи доходи в бюджета. Именно повишаването на храните и инфлацията дава средствата, само че единствено дребна част са отделени за пенсионерите ", разяснява той. 

Относно предварителния избор Кутев счита, че нито Гвоздейков, нито Главчев могат да бъдат гаранти за почтени избори, само че въпреки всичко могат да се оправят. " Служебният кабинет има политическа взаимозависимост, а за това отговорни са Борисов, Пеевски и Петков - поради измененията в Конституцията. ГЕРБ, Политическа партия и Движение за права и свободи се " издъниха " в ръководството. Служебните държавни управления на президента бяха с доста добър рейтинг и те се уплашиха от това ", съобщи той пред нова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР