Това, което се случи преди час и това, на което

...
Това, което се случи преди час и това, на което
Коментари Харесай

Искра Михайлова: Това, което видяхме преди около час, е тежко политическо лицемерие

Това, което се случи преди час и това, на което станахме очевидци беше едно тежко политическо двуличие. Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от " Възраждане " Искра Михайлова, която разяснява абсурда сред Асен Василев от Политическа партия и Жечо Станков от ГЕРБ, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Последните 12 години, 9 от тях ГЕРБ правеха приходи към закриване на въглищните централи, а Политическа партия с Плана за възобновяване вкараха българската енергетика в пропаста ", сподели Михайлова.

" Трябва да се трансформират доста текстове, тъй като те са свързани с доста промени. В момента не приказваме за ползите на България, а коя политическа мощ ще надцака другата. Не мислим какъв брой хиляди работни места ще се изгубят в Старозагорско, а по какъв начин ГЕРБ да надцакат " Възраждане ", добави тя.

" ГЕРБ желаят да внасят техен план, само че това ще отнеме време и може да няма Народно заседание. Ние сме внесли сходно решение на 27 октомври и е въпрос на 30-секундно гласоподаване да решим дали ще запазим енергетиката на България ", приключи Искра Михайлова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР