Това, което се случи на изборите, е ясен мандат за

...
Това, което се случи на изборите, е ясен мандат за
Коментари Харесай

Иван Сотиров: Изборите са ясен мандат за обединение между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

Това, което се случи на изборите, е явен мандат за обединяване на партиите, които са декларирали ясна евроатлантическа ориентировка, за решение на проблемите.

Това съобщи Иван Сотиров, анализатор и някогашен зам.-председател на Съюз на демократичните сили в ефира на Нова телевизия.

„ Още предходната година приканих ПП-ДБ, когато стартира рецесията с държавното управление, да потърсят евроатлантическо болшинство ”, разяснява той.

„ Всеки от социолозите споделя, че 2/3 от твърдите ядра на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са дали своят вот да се откри компромис и да се случи обединението сред тях, която трябваше да се случи от дълго време ”, счита още той.

„ Това двуличие политическото говорене не е от в този момент. Няма по какъв начин да си министър и да не си политическо лице. Най-опасното е партиите да се скрият зад сякаш безпартийни експертни фигури ”, добавя още Сотиров.

По мотив третия мандат, той съобщи: „ Не се ли стигне до седмица да има изясненост още при първия мандат, то е обречено. Ако се стигне до трети мандат, това ще е подигравка към първата и втората политическа мощ. Борисов, макар негативите, печели, тъй като приказва на периферията. ”

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР