Това, което се подготвя е безпринципно ротационно правителство. Това е

...
Това, което се подготвя е безпринципно ротационно правителство. Това е
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Това е коалицията на омертата, мафията и желанието за власт

Това, което се приготвя е безпринципно ротационно държавно управление. Това е коалиция, съединена от омерта и предпочитание за власт. Това е коалиция, която да избави Бойко Борисов и още няколко души от Политическа партия от правосъдно следствие. Няма морал на ротация.
Това заключи пред " Тази заран " по бТВ ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя твърдо даде обещание, че Българска социалистическа партия няма да са дружно в съпротива с " Възраждане " против кабинет на ГЕРБ-ПП-ДБ.
БСП ще бъде съпротива на кабинет ГЕРБ-ПП-ДБ. Който се е прегърнал с Бойко Борисов е завършил, напомни Корнелия Нинова. Тя даже изброи партиите, които ги няма - Вътрешна македонска революционна организация, Атака, НФСБ, АБВ. Те бяха съдружни сътрудници с Бойко Борисов, нападна водачът на Българска социалистическа партия.
Това, което се предлага не е правосъдна промяна, а ще налее още повече безпорядък и напрежение. Тази едноръка коалиция на джентълмените ПП-ДБ оферират основният прокурор да бъде разследван от следовател, а ГЕРБ-СДС от арбитър. В правосъдната система ще стане безпорядък против безпорядък. За тoва предизвести водачът на социалистите.
Нямало потребност Българска социалистическа партия да поставят старания да питат партийните си органи дали да поддържат ГЕРБ. Тези диалози не бяха съществени, а опит да се притисне Политическа партия и Демократична България да сформират държавно управление с първия мандат, напомни Корнелия Нинова.
Тя посочи, че решението на Българска социалистическа партия да не поддържа ГЕРБ-СДС за първия мандат няма нищо общо с изказванията на основния прокурор Иван Гешев. ГЕРБ и ПП-ДБ започнаха по противоположния ред - първо си сложиха партийния министър председател и партийната стратегия и още изначало сбъркаха реда, разяснява Корнелия Нинова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР