Това, което се направи като анализ от военните тук, че

...
Това, което се направи като анализ от военните тук, че
Коментари Харесай

Българка от Тел Авив: Не сме против палестинците, а против терора

Това, което се направи като разбор от военните тук, че е неточност на някои от групировките. Ако Израел целеше да направи това, щеше да го направи още първият или вторият ден. Така Рина Бакалов от Тел Авив разяснява за Euronews Bulgaria ракетния удар против болничното заведение в Газа отпреди два дни, при който починаха стотици.

„ Засега Израел пипа с ръкавици, с цел да няма непотребни жертви на деца, заболели хора. Засега се демонстрира, че израелската войска цели да удари обекти, които са на Хамас, обекти, от които се изстрелват ракети, само че никога не се цели спокойно население. Ако беше по този начин, за 13 дни израелската войска можеше да срине всичко в града “, добави Бакалов.

„ Един път вечно би трябвало да се спре този гнет, живеем в гнет, не сме срещу палестинците, а срещу терора. Не може да се живее по този начин... “, съобщи още тя.

Според нея „ децата ни не би трябвало да живеят в такава конюнктура, да слушат тези бомбени атентати, да се стряскат и да не смеят да отидат до тоалетната сами “.

Още във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР