Това, което се наблюдава в момента: късото време до следващите

...
Това, което се наблюдава в момента: късото време до следващите
Коментари Харесай

Дончева: Петков и Василев няма как да направят нов политически проект до изборите |

Това, което се следи сега: късото време до идващите избори, значи, че натурален политически план не може да има. Дали Кирил Петков и Асен Василев знаят това, аз не знам и не съм сигурна. Разбира се, те могат да считат, че могат да бъдат първопроходци и първите покорители на Космоса, съобщи пред БНТ заместник-председателят на Народното събрание Татяна Дончева.

Техническото време не разрешава нов план. Може да разрешава асимилиране на табела на съществуваща в регистъра политическа партия, само че това ще изправи Кирил Петков и Асен Василев пред една прилика с Васил Божков - Черепа, който също с цел да направи политически план, си послужи с една регистрация, което внася детайл на лекомисленост, разяснява Дончева.

Навремето - при Национална движение „Симеон Втори" - въпросът беше механически. Тук въпросът напълно не е механически. Царят беше подготвен с едни съществени листи във всички 31 региона. Тук не става дума: излъчили сме 5-10 атрактивни хора, а става дума за 31 изборни региона с 250 души в листите, сподели тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР