Това, което се коментира в САЩ е, стигне ли се

...
Това, което се коментира в САЩ е, стигне ли се
Коментари Харесай

Гаспаров: В САЩ коментират, че ако се стигне до химическо оръжие, Западът може да се намеси

Това, което се разяснява в Съединени американски щати е, стигне ли се до потреблението на химическо оръжие, търпението на Запада може да се изчерпа. Ако се употребяват химически оръжия във войната против цивилното население, даже против военното, Западът може да се намеси. Това съобщи в " Денят стартира " кореспондентът на Българска национална телевизия в Съединени американски щати Симеон Гаспаров.

По думите му оттатък Океана се разяснява още предстоящата огромна вълна от бежанци. Говори се за 10 милиона души, което включва и доста бежанци от Молдова. Според Гаспаров молдовците желаят да влязат Европейски Съюз, тъй като се опасяват да не се получи украинският сюжет при тях. И Канада и Съединени американски щати, и Австралия са декларирали, че ще одобряват бежанци, сподели още Гаспаров.

Съединени американски щати се пробват да понижат напрежението върху горивата. Байдън приема нещата съществено, отваря кладенци, пуска природен газ и петрол на публични земи. Започнали са и совалки сред Венецуела и Иран, страни, с които американците даже не разговаряха.

" Един галон бензин приблизително към този момент е сред 4,5 $, на някои места в Калифорния даже 7, спрямо предходната седмица, когато цената е била 3,75 $. Това са неща, които тормозят хората, чака се да настъпи още една застоялост, породена не от Ковид, а от тази война ", сподели още Симеон Гаспаров.

По отношение на снабдяването със самолети, Съединени американски щати няма да взимат страна, един тип Украйна не би трябвало да разчита на помощи, сподели още Гаспаров. Той посочи, че най-голямото терзание на Съединени американски щати е, какво ще бъде държанието на Китай по отношение на Тайван.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР