Това, което съм правил тук досега, ще го правя и

...
Това, което съм правил тук досега, ще го правя и
Коментари Харесай

Симеонов: В ЕП ще се боря срещу лобитата

Това, което съм правил тук до момента, ще го върша и в Европейския парламент – ще се боря против лобитата на огромните компании, които задушават и се мъчат да унищожат дребния бизнес. Без взаимни отстъпки, не на думи, а с каузи, сподели лидерът на листата на коалиция „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и СЕК)

„ Въпросът за терасите и жилищата ще отмине, ще пристигна идната очерняща акция, с която ще се зарие България с тиня до ушите посредством медиите, които имат водеща роля в това отношение. Важни са стратегическите решения и послания, значимо е бъдещето на страната. То не се дефинира от това, дали някой има асансьор в жилището или някой различен е прескочил трапа, по този начин да се каже, тъй като е имал застъпничество от някого.” Това сподели тази заран Валери Симеонов – лидер на листата на коалиция „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и СЕК) за присъединяване в Евроизборите в „ Денят с Георги Любенов” по Българска национална телевизия.

„ Не мисля, че България е спирана по пътя си към Европейски Съюз, нито пък че корупционните кавги, които напълно не са наш патент – има ги във всички европейски страни, са спънка за влизането ни в Шенген. Пречките са от друго естество и те са чисто политически и се коренят в страните от Западна Европа – по-скоро съответно от две страни. България е изпълнила механически всички условия за влизане в Шенген – това, че не е призната, потвърждава единствено, че Европа ползва двойни стандарти. Същите двойни стандарти, които да вземем за пример станаха известни около качеството на храните”, изясни Валери Симеонов.

Опасността за България, съгласно него, е да нямаме съществено посланичество в Европейски Съюз от позиция на благоприятни условия за влияние, да няма отговорно посланичество в Европейски Съюз. „ Иначе постоянно ще има трендове за изместване на центъра на тежестта към по-големите страни, на отбрана на ползите на по-старите членове на Европейския съюз. Това са естествени стопански процеси. Това, за което ние би трябвало да се борим, е отстояването на ползите на обособени сектори, на националните интереси”, посочи водачът на НФСБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР