Това, което реши съдът, не оневинява Борисов. Има ужасно много

...
Това, което реши съдът, не оневинява Борисов. Има ужасно много
Коментари Харесай

Кирил Петков се закани: Българският съд вече осъди Борисов за лъжа, това ще е вторият път

Това, което реши съдът, не оневинява Борисов. Има извънредно доста доказателства. Арестът беше единствено първата стъпка. След 2-ри октомври всеки в България, който е направил закононарушение, ще би трябвало да върви към същинско правораздаване. Това е нашата задача, това значи да продължим смяната. Това съобщи в изявление за Българска национална телевизия съпредседателят на “Продължаваме смяната ” и лидер на листата на партията в 24 МИР София.

" Бойко Рашков бе от дребното хора, които имаха смелостта, и под негово ръководство се случи ареста на Бойко Борисов. Хората се разочароваха, че беше единствено за 24 часа ", добави той и загатна, че обаче има събрани обстоятелства по делото. 

изрече съболезнования към околните на двамата починали бургаски служители на реда. " Никой политик не би трябвало да употребява тази покруса за политически цели. Нашето държавно управление направи първа стъпка на “Капитан Андреево ” - той бе завзет години наред от частна компания и беше корупционен канал за мигранти, плодове и зеленчуци с високи равнища на пестициди, тровещи децата на България. Първата стъпка беше направена. Трябва да създадем продължение на това. Оградата беше инвестиция на ГЕРБ за стотици милиони левове, а бе компрометирана толкоз елементарно. Ако средствата на данъкоплатците се използваха вярно, щяхме да имаме по-добра ограда. Имаше миграционна вълна от Украйна. Хиляди хора пристигнаха и ние се справихме ", уточни още съпредседателят на Политическа партия. 

Според него, за 7 месеца от Политическа партия са направили една доста добра първа стъпка. " Лошото финансиране, неприятната уредба, частните ползи са били толкоз доста в последните 30 години, че трябват доста последващи стъпки. Обещаваме, че това ще бъде голям приоритет за идващото ни държавно управление ", подсигурява. 

" Българският съд към този момент осъди Борисов за неистина, това ще е вторият път ", безапелационен е експремиерът. Според него, проблемите с газа идват от " Турски поток " и 12-те години закъснение на реализирането на интерконектора с Гърция. 

добави, че през вчерашния ден е разговарял с гръцкия министър на енергетиката. А той му е споделил, че откакто държавното управление на " Продължаваме промяната " си е отишло, не е имало същински възторг за взимане на слотове за доставка на газ в гръцките пристанища.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР