Това, което правят ГЕРБ, ДПС и БСП, е с цел

...
Това, което правят ГЕРБ, ДПС и БСП, е с цел
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ГЕРБ, ДПС и БСП искат да манипулират предстоящите избори

Това, което вършат ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, е за да манипулират идните избори с хартиена бюлетина в тяхна изгода.

Това съобщи пред Българска национална телевизия Тошко Йорданов от " ИТН ". По думите му " Продължаваме Промяната " и " Демократична България " са политизирали тематиката.

По думите му сегашните устройства, купени от ГЕРБ, подлежат на операция.

Доказан факт, не в България. В България има основателни подозрения. Мога да дам няколко образеца - в никакъв случай до момента страната не е правила одит на " Информационно обслужване ", което в последна сметка сумира данните. Не е казусът в тази флашка, която Бойко Борисов я разнася, сподели той.

" Сега стартира играта кой да бъде отговорен, че ще се върви на избори. Демократична България в този момент ли откриха, че Българска социалистическа партия са двулични, къде им беше акълът в предходния парламент? ", акцентира Йорданов.

Прогнозира, че на 12 или 19 март ще има предварителни избори.

Допълни, че в случай че Има Такъв Народ в този момент бяха в Народното събрание, щеше да има държавно управление и ръководителят на Народно събрание нямаше да е от ГЕРБ. Обвини Политическа партия в двуличие, че обществено се афишират против ГЕРБ, а в това време при тяхното у
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР